Overslaan en naar de inhoud gaan
Back to top

Twee kantoren
één team!

Victoire is een luxe-vastgoedbedrijf met kantoren in het hart van zijn activiteiten, te Ukkel en Woluwe. Het multidisciplinaire team van agenten, advocaten, adverteerders, belastingspecialisten en allerlei soorten specialisten biedt een compleet dienstenpakket aan. Hun missie? Voldoen aan de wensen en verwachtingen van een veeleisende Belgische en internationale klantenkring.
/nl/team

Victoire is meer dan een tussenpersoon, wij zijn een bevoorrechte partner bij elke stap die u zet, zodat u rustig uw vastgoeduitdagingen kunt aangaan: verkoop, verhuur, zoeken naar onroerend goed, advies, expertise ... Ontdek het team van professionals dat tot uw beschikking staat.

Onze diensten

for sale
De verkoop
leasing
De verhuur
expertise
Expertise & advies
Recherche de niens
Zoeken naar vastgoed
Family

Waarom wij?

"Omdat ieders verhaal anders is. Onze passie is de mens. En uw tevredenheid ons doel."

Onroerend goed, alle vastgoedkantoren doen het. Dus, wat onderscheidt ons dan? Allereerst zien we al onze relaties op lange termijn. Sommige van onze klanten kopen, huren en verkopen al meer dan 26 jaar vastgoed bij ons. We denken graag dat onze waarden hier iets mee te maken hebben - we geven  prioriteit aan een gepersonaliseerde ondersteuning  voor elke klant en zijn vastgoedproject. Victoire luistert aandachtig en geeft kwaliteitsvol advies. En dat is onbetaalbaar.

Persoonlijke begeleiding
Luisteren
Efficiëntie
Tevredenheid

Een team van experten luistert naar u

Ons team van 34 hooggekwalificeerde specialisten - allen gekwalificeerd, gecertificeerd en meertalig - staat tot uw dienst en luistert naar u. Alle succesvolle samenwerkingen beginnen met een eenvoudige ontmoeting. Dus: laten we  afspreken, elkaar zien en uw project bespreken

Photo Equipe