Huis te huur te Rhode-Saint-Genèse

€ 5.850

7 4 1 850m²

Algemene info

Sint-Genesius-Rode, in de buurt van het station in Rhodes en winkels, prachtige villa van 850m² omringd door een bebost park van 1ha met inbegrip van de begane grond: een ruime lichte woonkamer met open haard , eetkamer, volledig uitgeruste keuken, de 1e verdieping: kamer Masters met dressing en badkamer met aangrenzende badkamer met douche, 2 slaapkamers en 1 badkamer, 2e etage: 1 slaapkamer met badkamer en volledig uitgeruste keuken en 1 slaapkamer met douche, zolder, op de begane grond: volledig ingerichte keuken, kelder en wijnkelder, speelkamer, ingerichte wasserette. alarm, beveiligde deur, videofoon, elektrische rolluiken in de hele begane grond. Het pand beschikt ook over een conciërge waaronder een woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, 2 slaapkamers, 1 badkamer. Meer informatie over www.victoire.be

Bebouwing

Ref: 3591022
Type huis
Grondoppervlakte 10000 m²
Netto oppervlakte 850 m²
Woonoppervlakte 850 m²
Oppervlakte Tuin 8000 m²
Aantal slaapkamers 7
Aantal badkamers 4
Aantal douches 1
Verwarming gas
Centrale verwarming individueel
EPC waarde 160
160
EPC classe D
EPC certificaatnummer -
CO2 -

CP

Sint-Genesius-Rode

Sint-Genesius-Rode (Frans: Rhode-Saint-Genèse) is een faciliteitengemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt iets minder dan 18.000 inwoners.

Stilaan is een meerderheid van de Rodense bevolking Franstalig geworden. Sint-Gesius-Rode kent tientallen verschillende nationaliteiten onder haar inwoners, met onder meer minderheden van EU-burgers en Amerikanen. Een niet onbelangrijk deel van hen woont er tijdelijk, terwijl ze werken voor internationale bedrijven of organisaties. 

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen