Huis te koop te Uccle

€ 675.000

5 2 221m² 1

Algemene info

Huis met een hedendaagse architectuur van 221m² met 5 slaapkamers! Het is samengesteld op de begane grond: van een aangenaam verblijf met een Amerikaanse keuken die uitgeeft op de tuin, een toilet en een garage. 1e verdieping: 3 slaapkamers, 1 badkamer en 1 douchekamer, toilet en wasruimte. 2e verdieping: 2 slaapkamers + mogelijkheid om een extra doucheruimte om te bouwen. ruime kelder. Hoge energieprestaties en afwerking van goede kwaliteit. Geschikt voor het gezinsleven, kunnen uw kinderen veilig op straat spelen. Verkoop onder BTW (constructie) en registratie (land).

Bebouwing

Ref: 3587314
Type huis
Woonoppervlakte 221 m²
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 2
Aantal garages 1
Parkeerplaatsen (buiten) 1
Verwarming gas
Centrale verwarming individueel
EPC waarde 55
55
EPC classe B
EPC certificaatnummer -
CO2 65

LPDU - M1

Ukkel

Ukkel (Frans: Uccle) is na de stad Brussel zelf de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ligt ten zuiden van Brussel-centrum. De gemeente telt ruim 78.000 inwoners.

In de oude dorpskern van Ukkel bevindt zich de classicistische Sint-Pieterskerk. Ook de 18de-eeuwse pastorie van de parochie is beschermd. De Villa Bloemenwerf werd in 1895 door Henry Van de Velde gebouwd als zijn eigen woonhuis. De villa in Amsterdamse School-stijl van de kunstverzamelaars Van Buuren bevat de kunstverzameling David en Alice van Buuren en een intact interieur uit de art deco.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen