Huis te koop te Woluwe-Saint-Pierre

€ 1.745.000

4 3 2 310m² 2

Algemene info

Ideaal gelegen tussen Montgomery en de Vogelzang, ontdek deze elegante Mansart-stijl villa met een overdekt zwembad. Het biedt een grote hal met een marmeren trap, aangename woonkamer en eetkamer, grote keuken met kookeiland en ruimte om te eten, bureau, 4 slaapkamers, waaronder de master suite met kleedkamer en badkamer, 2 douchekamers, garage voor 2 auto's, verwarmd zwembad, sauna, hammam, kelders en zolder. Tuin met overdekt terras. Uitstekende locatie in de buurt van St. Michiels College en het Woluwe Park. Gemakkelijke toegang tot de belangrijkste snelwegen. EPC D-

Bebouwing

Ref: 3586112
Type huis
Grondoppervlakte 660 m²
Netto oppervlakte 310 m²
Woonoppervlakte 310 m²
Oppervlakte Tuin 660 m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 3
Aantal douches 2
Aantal garages 2
Verwarming gas
EPC waarde 0
0
EPC certificaatnummer -
CO2 -

Sint-Pieters-Woluwe

Sint-Pieters-Woluwe (Frans: Woluwe-Saint-Pierre) is een plaats en gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De gemeente telt bijna 40.000 inwoners.

Het is een residentiële en eerder rijke gemeente. Langs de weelderige Tervurenlaan zijn er verschillende parken en riante villawijken. De wijk Stokkel is iets volkser. In het oosten gaat Sint-Pieters-Woluwe min of meer naadloos over in de Vlaamse gemeenten Kraainem en Wezembeek-Oppem. Het ligt tussen Sint-Lambrechts-Woluwe en Oudergem. Rond het bekende Montgomeryplein, waar veel ambassades gevestigd zijn, is er ook een grens met Etterbeek. Het Stocletpaleis uit 1911 van architect Josef Hoffmann werd op 27 juni 2009 toegevoegd aan de lijst van het Werelderfgoed.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen