Huis te huur te Uccle

€ 4.400

4 1 1 322m² 370m² 1

Algemene info

Ukkel, prestigieus pand volledig gerenoveerd, kwaliteit afwerking, woonkamer met gegoten plafonds, open haard, oude sfeerhaard, hardhouten vloeren, ramen met rolluiken Amerikaanse elektrische, aparte eetkamer, tv-kamer, een volledig uitgeruste keuken, 4 slaapkamers, hardhouten vloeren, dressing 25m ², badkamer, douche ruimte met jacuzzi, alarmsysteem, kelder, wasplaats, aangelegde tuin met verwarmd in het Italiaans, garage met automatische opening zwembad.

Bebouwing

Ref: 3585794
Type huis
Netto oppervlakte 322 m²
Woonoppervlakte 370 m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Aantal douches 1
Aantal garages 1
Parkeerplaatsen (buiten) 1
Verwarming gas
Centrale verwarming collectief
EPC waarde 417
417
EPC classe G
EPC certificaatnummer -
CO2 81

P

Ukkel

Ukkel (Frans: Uccle) is na de stad Brussel zelf de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ligt ten zuiden van Brussel-centrum. De gemeente telt ruim 78.000 inwoners.

In de oude dorpskern van Ukkel bevindt zich de classicistische Sint-Pieterskerk. Ook de 18de-eeuwse pastorie van de parochie is beschermd. De Villa Bloemenwerf werd in 1895 door Henry Van de Velde gebouwd als zijn eigen woonhuis. De villa in Amsterdamse School-stijl van de kunstverzamelaars Van Buuren bevat de kunstverzameling David en Alice van Buuren en een intact interieur uit de art deco.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen