Huis te koop te Rhode-Saint-Genèse

Prijs op aanvraag

6 6 1 630m² 1

Algemene info

In de buurt van de oude golfbaan, prachtige villa in perfecte staat gelegen op een terrein van +/- 30 ares op het zuiden. Het biedt u authentieke en vertrouwelijke luxe. De ruimte is perfect geoptimaliseerd. Het bestaat uit grote recepties die openen op de tuin, een volledig uitgeruste keuken met ontbijtruimte, bureau en thuisbioscoop. Op de verdieping: ouderlijke suite met dressing en badkamer, 4 slaapkamers, 4 badkamers. Apart appartement voor het personeel. Dubbele garage. 6 x 12m mozaïekenzwembad met ondergedompeld strand. Deze volledig gerenoveerde moderne en exclusieve luxevilla. PEB 186 kWh/m².

Bebouwing

Ref: 3575202
Type huis
Grondoppervlakte 3300 m²
Woonoppervlakte 565 m²
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 6
Aantal douches 1
Aantal garages 1
Parkeerplaatsen (buiten) 5
Verwarming gaz
EPC waarde 169
169
EPC classe D
EPC certificaatnummer -
CO2 23

Sint-Genesius-Rode

Sint-Genesius-Rode (Frans: Rhode-Saint-Genèse) is een faciliteitengemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt iets minder dan 18.000 inwoners.

Stilaan is een meerderheid van de Rodense bevolking Franstalig geworden. Sint-Gesius-Rode kent tientallen verschillende nationaliteiten onder haar inwoners, met onder meer minderheden van EU-burgers en Amerikanen. Een niet onbelangrijk deel van hen woont er tijdelijk, terwijl ze werken voor internationale bedrijven of organisaties. 

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen