Appartement te huur te Watermael-Boitsfort

€ 1.790

3 2 130m² 1

Algemene info

Watermaal, 2 stappen van de Place Wiener - In een immle negen en in een klein condominium van 3 appartementen, prachtig duplex appartement op de begane grond van + - 130 m² woonoppervlak met tuin en terras ZUID, bestaande uit een hal, een gastentoilet, een lichte woonkamer van 45m² met uitzicht op de volledig uitgeruste keuken en op het zuiden gelegen tuin, een wasruimte, een nachthal die toegang geeft tot de 3 slaapkamers (17, 12, 10 m²), 2 badkamers. Individueel verwarmingsgas, dubbelstroomsysteem, dubbele beglazing, viéophone, kasten, bedrading voor alarmsysteem. Garage + 1 locatie voor de garage : 150 euros. Uitzonderlijke locatie, in een rustige en groene omgeving, dicht bij winkels en scholen. Uitstekende PEB

Bebouwing

Ref: 3569510
Type appartement
Bouwjaar 2018
Netto oppervlakte 130 m²
Woonoppervlakte 130 m²
Oppervlakte Tuin 80 m²
Verdieping 0 / 2
Lasten 70 € / maand
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Aantal garages 1
Verwarming gas
Centrale verwarming individueel
EPC waarde 119
119
EPC classe C
EPC certificaatnummer -
CO2 23

P

Watermaal-Bosvoorde

Watermaal-Bosvoorde (Frans: Watermael-Boitsfort) is een plaats en gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De gemeente telt ruim 24.000 inwoners.

De gemeente ligt in het zuidoosten van het gewest en de zuidelijke helft van het grondgebied wordt bestreken door het Zoniënwoud. Het is daarmee een van de minst verstedelijkte gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de enige gemeente in het gewest waar de bevolking niet toeneemt. De gemeente is ontstaan uit de plaatsen Watermaal in het noorden en Bosvoorde in het zuiden.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen