Huis te koop te Uccle

Prijs op aanvraag

5 4 1 600m² 900m² 2

Algemene info

In een van de rustigste en meest gewilde straten van de Prins van Oranjewijk, zeer mooie klassieke villa met prachtige volumes en in perfecte staat van onderhoud. Het ontwikkelt een oppervlakte van 900 m² waarvan 600 bewoonbare m² . Dit huis is ideaal voor grote gezinnen. Het biedt op de begane grond aangename en heldere recepties met open haard naar de tuin, een aparte eetkamer met open haard, een tv-lounge, een mooie keuken met ontbijtruimte. Boven bestaat het huis uit een zeer groot kantoor en 5 ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. De kelder biedt een grote veelzijdige ruimte met natuurlijk licht, ideaal voor gezinskamer of sportruimte. Binnengarage voor 4 auto's en 3 buitenlocaties. Uitzonderlijk pand. PEB C +

Bebouwing

Ref: 3555471
Type huis
Grondoppervlakte 1980 m²
Netto oppervlakte 600 m²
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 4
Aantal douches 1
Aantal garages 2
Parkeerplaatsen (buiten) 3
EPC waarde 0
0
EPC certificaatnummer C
CO2 22

Ukkel

Ukkel (Frans: Uccle) is na de stad Brussel zelf de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ligt ten zuiden van Brussel-centrum. De gemeente telt ruim 78.000 inwoners.

In de oude dorpskern van Ukkel bevindt zich de classicistische Sint-Pieterskerk. Ook de 18de-eeuwse pastorie van de parochie is beschermd. De Villa Bloemenwerf werd in 1895 door Henry Van de Velde gebouwd als zijn eigen woonhuis. De villa in Amsterdamse School-stijl van de kunstverzamelaars Van Buuren bevat de kunstverzameling David en Alice van Buuren en een intact interieur uit de art deco.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen