Appartement te koop te Ixelles

€ 425.000

2 1 75m² 80m²

Algemene info

Brugmannplein, in een karaktervol gebouw, prachtig appartement van ± 80m² volledig gerenoveerd bestaande uit: zeer mooie leefruimte (hoge plafonds, lijstwerk, ...) met toegang tot een balkon, volledig uitgeruste Amerikaanse keuken, 2 slaapkamers (13m² en 7m²), badkamer, apart toilet, wasruimte. Overal parket, veel charme, klaar om in te stappen. Gemeenschappelijke kosten erg laag! PEB C- CO² 29

Bebouwing

Ref: 3508716
Type appartement
Bouwjaar 1914
Netto oppervlakte 75 m²
Woonoppervlakte 80 m²
Oriëntatie sud
Verdieping 3 / 4
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Kadastraal inkomen 640 €
EPC waarde 0
0
EPC certificaatnummer -
CO2 -

Elsene

Elsene (in het Frans: Ixelles) is een van de 19 tweetalige gemeentes die samen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vormen. De gemeente telt anno 2011 ruim 82.000 inwoners.

Elsene is een van de 6 Brusselse gemeentes die niet grenzen aan een Vlaamse gemeente. De gemeente werd door de aanhechting van grondgebied door een andere gemeente - met name door de stad Brussel in 1864 bij de aanleg van de Louizalaan in twee helften gedeeld. Op het grondgebied van de gemeente liggen de hoofdcampus van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) ('Campus Etterbeek') en de Campus de la Plaine van de Université Libre de Bruxelles (ULB). De Elsense wijken zijn erg verscheiden. Tot de meest opmerkelijke behoren de volgende: Naamsepoort, Matonge, Quartier Latin, etc.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen