Appartement te koop te Uccle

€ 1.100.000

2 1 2 184m²

Algemene info

Ukkel, wijk Fort Jaco, aan de rand van Ter Kamer Bos, gemakkelijke toegang tot het centrum en 15 min van het TGV-station, dicht bij winkels, openbaar vervoer en tal van scholen. Dit prachtige appartement is gelegen op de begane grond van een hoge standing residentie, in absolute rust, in een uitzonderlijke site van 1 hectare 30 ares. Het omvat een prachtige hal met gastentoilet, grote ontvangstruimtes met open haard die uitkomt op een prachtig op het zuiden gelegen terras, keuken ook met uitzicht op het terras met directe toegang tot de eigen tuin en park, tv hoek kantoor, master suite met kleedkamers die uitkomt op een terras en badkamer ensuite, een slaapkamer met kasten en doucheruimte. Concierge. EPC E+

Bebouwing

Ref: 3491848
Type appartement
Bouwjaar 1990
Netto oppervlakte 184 m²
Woonoppervlakte 184 m²
Verdieping 0 /
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Aantal douches 2
EPC waarde 226
226
EPC classe E
EPC certificaatnummer -
CO2 49

Ukkel

Ukkel (Frans: Uccle) is na de stad Brussel zelf de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ligt ten zuiden van Brussel-centrum. De gemeente telt ruim 78.000 inwoners.

In de oude dorpskern van Ukkel bevindt zich de classicistische Sint-Pieterskerk. Ook de 18de-eeuwse pastorie van de parochie is beschermd. De Villa Bloemenwerf werd in 1895 door Henry Van de Velde gebouwd als zijn eigen woonhuis. De villa in Amsterdamse School-stijl van de kunstverzamelaars Van Buuren bevat de kunstverzameling David en Alice van Buuren en een intact interieur uit de art deco.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen