Algemene info

In het hartje van de residentiële wijk van Sint-Pieters-Woluwe, in een kalme en groene straat, is er deze bouw van een villa met een oppervlakte van 781m². Dit prachtige verblijf biedt : op het gelijkvloers een ruime woonkamer met veel lichtinval en een grote super ingerichte keuken met ontbijthoek, een tv-salon en een bureau uitgevend op een mooi terras verlengd met een privétuin met zwembad. Op de verdieping heeft u een ouderlijke suite met kleedvertrek en 4 kamers met hun badkamer en respectievelijk terras. De kelderverdieping is ingericht als speelzaal, een ontvangstkamer met douchekamer, een wijnkelder en 3 parkeerplaatsen. Alle comfort voor een aangenaam gezinsleven... Verkoop onder btw-stelsel.

Bebouwing

Ref: 3470676
Type huis
Grondoppervlakte 2810 m²
Woonoppervlakte 751 m²
Oppervlakte Tuin 2596 m²
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 3
Aantal douches 3
Aantal garages 3
Parkeerplaatsen (buiten) 4
Verwarming gaz
EPC waarde 55
55
EPC classe B
EPC certificaatnummer -
CO2 -

BELISOL - AVIATION 54

Sint-Pieters-Woluwe

Sint-Pieters-Woluwe (Frans: Woluwe-Saint-Pierre) is een plaats en gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De gemeente telt bijna 40.000 inwoners.

Het is een residentiële en eerder rijke gemeente. Langs de weelderige Tervurenlaan zijn er verschillende parken en riante villawijken. De wijk Stokkel is iets volkser. In het oosten gaat Sint-Pieters-Woluwe min of meer naadloos over in de Vlaamse gemeenten Kraainem en Wezembeek-Oppem. Het ligt tussen Sint-Lambrechts-Woluwe en Oudergem. Rond het bekende Montgomeryplein, waar veel ambassades gevestigd zijn, is er ook een grens met Etterbeek. Het Stocletpaleis uit 1911 van architect Josef Hoffmann werd op 27 juni 2009 toegevoegd aan de lijst van het Werelderfgoed.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen