Huis te koop te Rhode-Saint-Genèse

€ 3.250.000

5 4 4 650m² 4

Algemene info

Prachtige moderne villa op een perceel van 17 ares op het zuiden en gelegen in het zeer gewilde gebied van La Petite Espinette. Het spel van grote erkerramen, verspringende plafonds en dakramen maken dit een luxe maar warme villa. De 650 m² grote bebouwing geeft u een zeer hoog comfort. Mooie recepties geven toegang tot 120 m² terras, prachtige en grote keuken van 80 m² met eethoek voor 25 personen, kantoor of slaapkamer op de begane grond, 4 suites boven inclusief de master suite van 80 m² met beveiligde deur en een terras op het zuiden. De afwerkingen en gebruikte materialen zijn uitstekend (Bulthaup, Aquamass, domotica Niko, Gessi, Rifra, Bang Olufsen). Fitness- of speelkamer (60 m²), garage voor 4 auto's, prachtige wijnkelder, mooi zwembad (4,5mx 11m) met warmtepomp. EPC 59 kwh/m²

Bebouwing

Ref: 3460306
Type huis
Grondoppervlakte 1700 m²
Woonoppervlakte 650 m²
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 4
Aantal douches 4
Aantal garages 4
Parkeerplaatsen (buiten) 3
EPC waarde 115
115
EPC classe C
EPC certificaatnummer -
CO2 -

Sint-Genesius-Rode

Sint-Genesius-Rode (Frans: Rhode-Saint-Genèse) is een faciliteitengemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente telt iets minder dan 18.000 inwoners.

Stilaan is een meerderheid van de Rodense bevolking Franstalig geworden. Sint-Gesius-Rode kent tientallen verschillende nationaliteiten onder haar inwoners, met onder meer minderheden van EU-burgers en Amerikanen. Een niet onbelangrijk deel van hen woont er tijdelijk, terwijl ze werken voor internationale bedrijven of organisaties. 

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen