Appartement te huur te Ixelles

€ 3.420

2 2 1 136m² 1

Algemene info

Prachtig Penthouse triplex 5-6-7e verdieping met een oppervlakte van 136m ² + 42m ² aan terrassen - panoramische terrassen rondom. volledig ingericht door Marcottestyle met zeer hoge luxe meubels, kristallen bril, muziek in bijna alle kamers BOSE domotica systeem, het bestaat uit een prachtige ronde en zeer heldere op het zuiden gerichte woonkamer met home cinema TV. Weelderige gordijnen in Tafta/zijde, met automatische jaloezieën door het hele penthouse. LED verlichting, aparte wasruimte in de hal, nieuwe matrassen van zeer hoge kwaliteit/afgeschermde geluiddichte deuren. 1 grote slaapkamer in de toren met prachtige badkamer en een gastenkamer. Boven een kantoor of een extra 3e slaapkamer. Parketvloer in alle slaapkamers en in de woonkamer. Kasten. 2 badkamers (waarvan 1 met WC-douche en grote baden, wastafel, een andere badkamer met wastafel en grote inloopdouche) Kleine volledig uitgeruste keuken met eethoek. AEG apparatuur met ovens, gastheer, magnetron, kookplaat, vaatwasser, wasmachine en droger 7kg Alle apparaten hebben natuurlijk het A-label. 2 grote kelders 18m² (mogelijkheid tot garage in het gebouw + 120€ /maand met automatische deur en afstandsbediening)

Bebouwing

Ref: 3429384
Type appartement
Bouwjaar 2006
Netto oppervlakte 136 m²
Woonoppervlakte 136 m²
Verdieping 5 /
Lasten 200 € / maand
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 2
Aantal douches 1
Aantal garages 1
EPC waarde 365
365
EPC classe G
EPC certificaatnummer -
CO2 58

p

Elsene

Elsene (in het Frans: Ixelles) is een van de 19 tweetalige gemeentes die samen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vormen. De gemeente telt anno 2011 ruim 82.000 inwoners.

Elsene is een van de 6 Brusselse gemeentes die niet grenzen aan een Vlaamse gemeente. De gemeente werd door de aanhechting van grondgebied door een andere gemeente - met name door de stad Brussel in 1864 bij de aanleg van de Louizalaan in twee helften gedeeld. Op het grondgebied van de gemeente liggen de hoofdcampus van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) ('Campus Etterbeek') en de Campus de la Plaine van de Université Libre de Bruxelles (ULB). De Elsense wijken zijn erg verscheiden. Tot de meest opmerkelijke behoren de volgende: Naamsepoort, Matonge, Quartier Latin, etc.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen