Huis te koop te Woluwe-Saint-Pierre

€ 3.100.000

6 4 500m² 5

Algemene info

Victoire is verheugd een uniek huis in de exclusieve buurt van Goevernementsweg te koop aan te bieden. Deze prachtig ingerichte klassieke villa is omgeven door een goed onderhouden tuin op een perceel van 80 ares. Dit huis is gebouwd om comfortabele en privévertrekken te bieden, evenals voldoende eetruimtes. Het huis beschikt over een grote ontvangstruimte, een eetkamer, een kantoor, een volledig uitgeruste keuken, een bibliotheek en een zelfstandig appartement voor het personeel. De bovenverdieping bestaat uit een master suite, 4 slaapkamers, 3 badkamers, 1 douchekamer. Er zijn tal van opslag / kelders in de kelder. De zijvleugel van de villa bestaat uit een hal, woonkamer op de bovenverdieping, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, kelders. Ondergrondse parkeergarage voor 5 auto's, plus groot parkeerterrein buiten. Uitstekende locatie nabij de Dumon en St Aleyde pleinen, alle voorzieningen, metro, scholen, winkels, bioscoop. PEB G

Bebouwing

Ref: 3400683
Type huis
Grondoppervlakte 8000 m²
Woonoppervlakte 500 m²
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 4
Aantal garages 5
Parkeerplaatsen (buiten) 8
Verwarming elektrisch
EPC waarde 0
0
EPC certificaatnummer -
CO2 70

Sint-Pieters-Woluwe

Sint-Pieters-Woluwe (Frans: Woluwe-Saint-Pierre) is een plaats en gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De gemeente telt bijna 40.000 inwoners.

Het is een residentiële en eerder rijke gemeente. Langs de weelderige Tervurenlaan zijn er verschillende parken en riante villawijken. De wijk Stokkel is iets volkser. In het oosten gaat Sint-Pieters-Woluwe min of meer naadloos over in de Vlaamse gemeenten Kraainem en Wezembeek-Oppem. Het ligt tussen Sint-Lambrechts-Woluwe en Oudergem. Rond het bekende Montgomeryplein, waar veel ambassades gevestigd zijn, is er ook een grens met Etterbeek. Het Stocletpaleis uit 1911 van architect Josef Hoffmann werd op 27 juni 2009 toegevoegd aan de lijst van het Werelderfgoed.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen