Appartement te huur te Ixelles

€ 9.000

4 4 1 479m² 493m²

Algemene info

Elsene Op de Place Brugmann, luxe appartement van 479m² woonruimte in een recent en veilig gebouw; Gelegen op de 4e verdieping, is het als volgt samengesteld uit ruime recepties, twee salons, een aparte eetkamer, een kantoor, een kantoor, een super uitgeruste keuken, een bijkeuken, 4 slaapkamers met hun geïntegreerde kleedkamer, 4 badkamers + douche, 5 toiletten, een wasruimte, een parkeerplaats (mogelijkheid om meerdere te hebben), grote terrassen van 32m² met uitzicht op het oosten. Gepantserde deur, alarminstallatie, massief parketvloer en service-ingang. Zeer gewild om zijn kwaliteit van leven, rustig en groen gebied omringd door winkels en restaurants. Meer informatie op www.victoire.be.

Bebouwing

Ref: 3354302
Type appartement
Renovatiejaar 2010
Netto oppervlakte 479 m²
Woonoppervlakte 479 m²
Verdieping 4 / 5
Lasten 700 € / maand
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 4
Aantal douches 1
Verwarming gas
EPC waarde 56
56
EPC classe B
EPC certificaatnummer -
CO2 11

P

Elsene

Elsene (in het Frans: Ixelles) is een van de 19 tweetalige gemeentes die samen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vormen. De gemeente telt anno 2011 ruim 82.000 inwoners.

Elsene is een van de 6 Brusselse gemeentes die niet grenzen aan een Vlaamse gemeente. De gemeente werd door de aanhechting van grondgebied door een andere gemeente - met name door de stad Brussel in 1864 bij de aanleg van de Louizalaan in twee helften gedeeld. Op het grondgebied van de gemeente liggen de hoofdcampus van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) ('Campus Etterbeek') en de Campus de la Plaine van de Université Libre de Bruxelles (ULB). De Elsense wijken zijn erg verscheiden. Tot de meest opmerkelijke behoren de volgende: Naamsepoort, Matonge, Quartier Latin, etc.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen