Appartement te koop te Uccle

€ 2.900.000

3 3 380m² 2

Algemene info

Fort Jaco, uitzonderlijke ligging voor dit mooie luxe appartement in uitstekende staat gelegen in een privé park van bijna 3 hectares dicht bij winkels en vervoer. Met een oppervlakte van +/- 380 m² + terras op het zuiden van 180 m². Het bestaat uit grote recepties met open haard met een adembenemend uitzicht op de tuin, een aparte eetkamer, kantoor, volledig uitgeruste keuken met ruimte om te eten, bijkeuken, 3 slaapkamers met dressing, 3 badkamers, individuele gasketel, elektriciteit conform, wijnkelder, kelderberging, 1 parkeerplaats en 2 garages. PEB C- CO² 31.

Bebouwing

Ref: 3322561
Type appartement
Bouwjaar 1993
Woonoppervlakte 380 m²
Oriëntatie sud
Verdieping / 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Aantal garages 2
Verwarming gas
Centrale verwarming individueel
Kadastraal inkomen 9285 €
EPC waarde 0
0
EPC certificaatnummer -
CO2 31

Ukkel

Ukkel (Frans: Uccle) is na de stad Brussel zelf de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ligt ten zuiden van Brussel-centrum. De gemeente telt ruim 78.000 inwoners.

In de oude dorpskern van Ukkel bevindt zich de classicistische Sint-Pieterskerk. Ook de 18de-eeuwse pastorie van de parochie is beschermd. De Villa Bloemenwerf werd in 1895 door Henry Van de Velde gebouwd als zijn eigen woonhuis. De villa in Amsterdamse School-stijl van de kunstverzamelaars Van Buuren bevat de kunstverzameling David en Alice van Buuren en een intact interieur uit de art deco.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen