Huis te koop te Lasne Maransart

€ 1.690.000

5 2 2 500m² 1

Algemene info

In het hart van Lasne, pastorie in de 18e eeuw op een perceel van 60 are bos, terrassen en tuin. Het huis van 700m ² is gestructureerd rond een prachtig trappenhuis. Grote ontvangstruimten met hoge gegoten plafonds en antieke open haard, semi-professionele keuken, bijkeuken met ontbijthoek, eettafel, bureau. Boven: master suite met kleedkamer en badkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers, bibliotheek, 2 kinderkamers, badkamer. Tweede verdieping: polyvalente ruimte (60m²), grote zolder. Kelder omgezet in ontspanningsruimte, sauna, fitness, biljart, wijnkelder, stookruimte. Conciergerie, atelier en buitenparkeerplaatsen. Dit pand heeft de afdruk van zijn verleden kunnen behouden. PEB G - 550 Kwh/m²/jaar

Bebouwing

Ref: 3310559
Type huis
Grondoppervlakte 6000 m²
Woonoppervlakte 700 m²
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 2
Aantal douches 2
Aantal garages 1
EPC waarde 0
0
EPC certificaatnummer -
CO2 -

Lasne

Lasne (Waals: Lane) is een plaats en gemeente in de provincie Waals-Brabant in België. De gemeente telt bijna 14.000 inwoners.

Lasne is genoemd naar het gelijknamige riviertje. De oorspronkelijke Nederlandse naam Ter Lanen (plaats aan de Laan) wordt niet meer gebruikt voor de huidige gemeente Lasne; Terlanen is namelijk nog altijd de naam van het nabijgelegen dorp in Overijse. Deze gemeente was in 2004 de rijkste gemeente van België.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen