Huis te koop te Uccle

€ 1.495.000

5 3 345m² 2

Algemene info

Ideaal gelegen in de Prins van Oranjewijk, zeer mooi en aangenaam karakterhuis in perfecte staat. Bewoonbare oppervlakte van ± 345 m². Het is als volgt samengesteld: prachtige hal, ruime en lichtvolle woonkamer met open haard en uitzicht op de tuin, eetkamer, tv-lounge, volledig ingerichte keuken met ontbijthoek, 4 mooie slaapkamers met inbegrip van twee mastersslaapkamers met kleedkamer en en-suite badkamer, douchekamer voor de andere 2 slaapkamers. Multifunctionele ruimte onder dak momenteel omgezet in een speelkamer, gemakkelijk om te zetten in een 5e slaapkamer. Veel terrassen en zeer goed georiënteerd tuin. Kelders. Garage voor 4 auto's, parkeerplaatsen voor 3 auto's. Zeer goede afwerkingen. PEB D CO² 40

Bebouwing

Ref: 3283408
Type huis
Grondoppervlakte 1100 m²
Netto oppervlakte 345 m²
Woonoppervlakte 345 m²
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 3
Aantal garages 2
EPC waarde 189
189
EPC classe D
EPC certificaatnummer -
CO2 40

Ukkel

Ukkel (Frans: Uccle) is na de stad Brussel zelf de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ligt ten zuiden van Brussel-centrum. De gemeente telt ruim 78.000 inwoners.

In de oude dorpskern van Ukkel bevindt zich de classicistische Sint-Pieterskerk. Ook de 18de-eeuwse pastorie van de parochie is beschermd. De Villa Bloemenwerf werd in 1895 door Henry Van de Velde gebouwd als zijn eigen woonhuis. De villa in Amsterdamse School-stijl van de kunstverzamelaars Van Buuren bevat de kunstverzameling David en Alice van Buuren en een intact interieur uit de art deco.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen