Appartement te koop te Ixelles

Prijs op aanvraag

3 3 1 463m² 1

Algemene info

In het hart van een van de meest trendy buurten van Europa, de Avenue de la Toison d'Or, ontdek je dit prestigieuze penthouse (ontworpen door ontwerper Piet Boon), gelegen op de 6e verdieping van het majestueuze project met een innovatief design - Le Toison d 'Met een oppervlakte van ± 460 m², 3 slaapkamers (elk met bad / douche kamers) en een eigen overdekt zwembad. Dit penthouse bestaat uit ruime volumes en hoge plafonds, uitgebreid met prachtige terrassen met een uitzonderlijk uitzicht op de stad en een zorgvuldig aangelegde binnentuin. Het heeft grote, lichte ontvangstruimtes, keukens volledig uitgerust met luxe inbouwapparatuur en luxe badkamers. U zult alleen materialen van zeer hoge kwaliteit vinden die met name van de conciërgeservice (Savviva) van het gebouw zullen profiteren. Gebouw met directe toegang tot luxe boetieks, talrijke musea, concertzalen, clubs en tentoonstellingen, maar ook tot verschillende groene ruimten zoals het Egmontpaleis. Levering aan de act.

Bebouwing

Ref: 3270937
Type appartement
Bouwjaar 2017
Grondoppervlakte 1000 m²
Woonoppervlakte 462 m²
Oriëntatie sud-est
Verdieping 6 / 7
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3
Aantal douches 1
Aantal garages 1
Verwarming vloerverwarming
Centrale verwarming collectief
EPC waarde 0
0
EPC certificaatnummer -
CO2 -

Le Toison d'Or - B6.1

Elsene

Elsene (in het Frans: Ixelles) is een van de 19 tweetalige gemeentes die samen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vormen. De gemeente telt anno 2011 ruim 82.000 inwoners.

Elsene is een van de 6 Brusselse gemeentes die niet grenzen aan een Vlaamse gemeente. De gemeente werd door de aanhechting van grondgebied door een andere gemeente - met name door de stad Brussel in 1864 bij de aanleg van de Louizalaan in twee helften gedeeld. Op het grondgebied van de gemeente liggen de hoofdcampus van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) ('Campus Etterbeek') en de Campus de la Plaine van de Université Libre de Bruxelles (ULB). De Elsense wijken zijn erg verscheiden. Tot de meest opmerkelijke behoren de volgende: Naamsepoort, Matonge, Quartier Latin, etc.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen