Huis te huur te Overijse

€ 3.600

4 4 1 300m² 1

Algemene info

In een landelijke omgeving en op hetzelfde moment dicht bij de snelweg toegang - mooi huis van karakter met uitzicht op prachtige eigendom van 65 hectare. Het is als volgt samengesteld: op de begane grond: Entree, hal met houten trap, woonkamer van +/- 80m2 zeer ruim met open haard, aparte volledig ingerichte keuken. Gastenkamer met garderobe en toilet die toegang geeft tot het kantoor of de eetkamer - Op de eerste verdieping: 4 slaapkamers met elk een eigen badkamer met toilet. De kasten in alle kamers .. Dubbele garage, wasruimte, grote kelders + wijnkelder.

Bebouwing

Ref: 3254546
Type huis
Bouwjaar 1972
Grondoppervlakte 6500 m²
Netto oppervlakte 300 m²
Woonoppervlakte 300 m²
Oppervlakte Tuin 6300 m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 4
Aantal douches 1
Aantal garages 1
Parkeerplaatsen (buiten) 3
Verwarming gas
EPC waarde 166
166
EPC classe D
EPC certificaatnummer -
CO2 -

P

Jezus-Eik

Jezus-Eik (in het Frans ook wel Notre-Dame-au-Bois) is een gehucht in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. Het ligt in de gemeente Overijse, zo'n 4,5 km ten noordwesten van het centrum van Overijse, aan de rand van het Zoniënbos, op de grens met Tervuren en de Brusselse gemeente Oudergem.

Door Jezus-Eik loopt de steenweg Brussel-Waver (N4) en de snelweg E411. De plaats ligt even ten zuidoosten van het Leonardkruispunt bij Brussel.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen