Appartement te koop te Uccle

€ 725.000

3 1 1 150m²

Algemene info

Ukkel, tussen de De Frélaan en de prestigieuze wijk van de Sterrenwacht, in een kalme en groene wijk, nabij handelszaken, scholen en openbaar vervoer, ontdekt u het nieuwe project "Beeldhouwers" van de hand van architect Corbiau; biedt een appartement op het gelijkvloers, met een oppervlakte van 150m², drie kamers uitgevend op terras vooraan, woonkamer met veel lichtinval uitgevend op een ruim terras achteraan verlengd met een tuin. Mogelijkheid tot aankoop van een parkeerplaats en een kelder in de ondergrond. Verkoop onder btw-stelsel - BEZOEK ONZE MODELAPPARTEMENT !

Bebouwing

Ref: 3224961
Type appartement
Bouwjaar 2016
Woonoppervlakte 150 m²
Oriëntatie nord-est
Verdieping 0 / 3
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal douches 1
EPC waarde 0
0
EPC certificaatnummer -
CO2 -

Statuaires Lot 3 - Appartement 52.01

Ukkel

Ukkel (Frans: Uccle) is na de stad Brussel zelf de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ligt ten zuiden van Brussel-centrum. De gemeente telt ruim 78.000 inwoners.

In de oude dorpskern van Ukkel bevindt zich de classicistische Sint-Pieterskerk. Ook de 18de-eeuwse pastorie van de parochie is beschermd. De Villa Bloemenwerf werd in 1895 door Henry Van de Velde gebouwd als zijn eigen woonhuis. De villa in Amsterdamse School-stijl van de kunstverzamelaars Van Buuren bevat de kunstverzameling David en Alice van Buuren en een intact interieur uit de art deco.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen