Appartement te koop te Ixelles

€ 325.000

1 1 90m²

Algemene info

Ideaal gelegen in een residentiële en lommerrijke laan in de buurt van de ULB - Solvay, Ter Kamerenbos en openbaar vervoer, mooie heldere appartement, volledig gerenoveerd met smaak en hoogwaardige materialen. Het bestaat uit een woonkamer, een volledig ingerichte open keuken, slaapkamer, dressing en badkamer. Kelder met wasplaats. Elektrische installatie in compliance. Lage kosten. Mogelijkheid om een ​​garage te huren voor 125 € / maand. Excellent EPC: C- CO² 37.

Bebouwing

Ref: 3118542
Type appartement
Bouwjaar 1960
Woonoppervlakte 90 m²
Oriëntatie sud-ouest
Verdieping 0 /
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
EPC waarde 149
149
EPC classe C
EPC certificaatnummer -
CO2 37

Elsene

Elsene (in het Frans: Ixelles) is een van de 19 tweetalige gemeentes die samen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vormen. De gemeente telt anno 2011 ruim 82.000 inwoners.

Elsene is een van de 6 Brusselse gemeentes die niet grenzen aan een Vlaamse gemeente. De gemeente werd door de aanhechting van grondgebied door een andere gemeente - met name door de stad Brussel in 1864 bij de aanleg van de Louizalaan in twee helften gedeeld. Op het grondgebied van de gemeente liggen de hoofdcampus van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) ('Campus Etterbeek') en de Campus de la Plaine van de Université Libre de Bruxelles (ULB). De Elsense wijken zijn erg verscheiden. Tot de meest opmerkelijke behoren de volgende: Naamsepoort, Matonge, Quartier Latin, etc.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen