Huis te koop te Uccle

€ 2.650.000

5 3 2 550m² 660m²

Algemene info

Schitterend herenhuis met een bewoonbare oppervlakte van 550 m² gelegen in de buurt van het Observatorium op een perceel van 15 are 30 ca georiënteerd op het Oosten. Zijn elegantie, kwaliteit van de bouw en het interieur zullen u verleiden. Het gebouw dateert van1935 en is in goede staat en de lay-out is geschikt voor een gezin en ook voor recepties. Grote hal met marmer, ruime kleedkamer met dubbele toilet voor bezoekers, woonkamer met uitzicht op terrassen, grote eetkamer, keuken met bijkeuken, dienstentrap, master suite met badkamer, een junior suite met een eigen badkamer en dressing, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 douche, een prachtige studio / loft, in de kelder grote studio voor het personeel met douche en kitchenette. U ontdekt de trompe l'oeil van de Van der Kelen school. PEB F - CO² 70

Bebouwing

Ref: 2974241
Type huis
Grondoppervlakte 1530 m²
Netto oppervlakte 550 m²
Woonoppervlakte 550 m²
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 3
Aantal douches 2
Verwarming gas
EPC waarde 0
0
EPC certificaatnummer -
CO2 70

Ukkel

Ukkel (Frans: Uccle) is na de stad Brussel zelf de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ligt ten zuiden van Brussel-centrum. De gemeente telt ruim 78.000 inwoners.

In de oude dorpskern van Ukkel bevindt zich de classicistische Sint-Pieterskerk. Ook de 18de-eeuwse pastorie van de parochie is beschermd. De Villa Bloemenwerf werd in 1895 door Henry Van de Velde gebouwd als zijn eigen woonhuis. De villa in Amsterdamse School-stijl van de kunstverzamelaars Van Buuren bevat de kunstverzameling David en Alice van Buuren en een intact interieur uit de art deco.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen