Huis te koop te Uccle

€ 3.950.000

4 4 1

Algemene info

Fort Jaco, prachtige moderne villa van architect Erpicum. Deze woning met een uitzonderlijke lichtinval en een architectuur van zuivere, sobere lijnen, zal u vast weten te bekoren dankzij zijn stijl en zijn volumes. Met een bewoonbare oppervlakte van +/- 570 m², zal deze woning u bekoren dankzij de grootse ontvangstruimten met een plafondhoogte van meer dan 6 meter, uitgevend op een zuidgerichte tuin met zwembad. Mooie Bulthaup keuken met ontbijthoek, bureau, 4 kamers met mooie afmetingen met elk een badkamer en kleedvertrek. In de ondergrond biedt de woning een bewoonbare ruimte van +/-100 m² ingericht als aparte studio, ideaal voor een vrij beroep of een conciërgewoonst. Kelders en garage voor 4 wagens. PEB C+ CO² 16

Bebouwing

Ref: 2716658
Type huis
Grondoppervlakte 870 m²
Woonoppervlakte 570 m²
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 4
Aantal garages 1
EPC waarde 97
97
EPC classe C
EPC certificaatnummer -
CO2 16

Ukkel

Ukkel (Frans: Uccle) is na de stad Brussel zelf de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ligt ten zuiden van Brussel-centrum. De gemeente telt ruim 78.000 inwoners.

In de oude dorpskern van Ukkel bevindt zich de classicistische Sint-Pieterskerk. Ook de 18de-eeuwse pastorie van de parochie is beschermd. De Villa Bloemenwerf werd in 1895 door Henry Van de Velde gebouwd als zijn eigen woonhuis. De villa in Amsterdamse School-stijl van de kunstverzamelaars Van Buuren bevat de kunstverzameling David en Alice van Buuren en een intact interieur uit de art deco.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen