Algemene info

In de chique wijk van de Prins van Oranje, groen en residentieel, prachtig klein nieuw gebouw gemaakt door de architect Marc Corbiau en biedt alle comfort van een villa. "Les Jardins de Majorelle" biedt een ruim appartement op de 1e verdieping 3 slaapkamers van 220m ² met terrassen van 60 m² rondom het appartement waarvan de belangrijkste is georiënteerd Zuidwesten; Kantoor of mooie multifunctionele ruimte. De afwerkingen zijn van hoge kwaliteit. De indeling van de kamers en de grote ramen brengen een grote helderheid naar het appartement. Geopende cassette. Kelder. Mogelijkheid om een ​​parkeerplaats te kopen. Verkoop onder Btw / constructie en onder registratierechten voor het grond.

Bebouwing

Ref: 2572989
Type appartement
Bouwjaar 2017
Woonoppervlakte 220 m²
Oriëntatie nord-ouest
Verdieping 1 / 0
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Aantal douches 1
Aantal garages 1
EPC waarde 0
0
EPC certificaatnummer -
CO2 -

A2 Les Jardins de Majorelle

Ukkel

Ukkel (Frans: Uccle) is na de stad Brussel zelf de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ligt ten zuiden van Brussel-centrum. De gemeente telt ruim 78.000 inwoners.

In de oude dorpskern van Ukkel bevindt zich de classicistische Sint-Pieterskerk. Ook de 18de-eeuwse pastorie van de parochie is beschermd. De Villa Bloemenwerf werd in 1895 door Henry Van de Velde gebouwd als zijn eigen woonhuis. De villa in Amsterdamse School-stijl van de kunstverzamelaars Van Buuren bevat de kunstverzameling David en Alice van Buuren en een intact interieur uit de art deco.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen