Appartement te koop te Uccle

Prijs op aanvraag

3 2 1 270m² 2

Algemene info

In de prestigieuze wijk van Prins van Oranje, te midden van een park en een kalme, bosrijke omgeving, aangenaam duplex-gelijkvloers van 270 m². Terrassen van 65 m² uitgevend op een mooie tuin voor privatief gebruik maar waarvan het onderhoud ten laste van de mede-eigendom valt. Woonkamer met schuiframen en erker. 3 kamers, 2 badkamers en mogelijkheid tot een derde. Een uitzonderlijke woonst in een klein charmant gebouw. Twee garageboxen maken dit prestigieuze gelijkvloers af. EPB D- en CO2 45

Bebouwing

Ref: 2294651
Type appartement
Bouwjaar 1990
Woonoppervlakte 270 m²
Oriëntatie sud
Verdieping 0 / 3
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Aantal douches 1
Aantal garages 2
Parkeerplaatsen (buiten) 1
Kadastraal inkomen 7426 €
EPC waarde 208
208
EPC classe D
EPC certificaatnummer -
CO2 45

Ukkel

Ukkel (Frans: Uccle) is na de stad Brussel zelf de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ligt ten zuiden van Brussel-centrum. De gemeente telt ruim 78.000 inwoners.

In de oude dorpskern van Ukkel bevindt zich de classicistische Sint-Pieterskerk. Ook de 18de-eeuwse pastorie van de parochie is beschermd. De Villa Bloemenwerf werd in 1895 door Henry Van de Velde gebouwd als zijn eigen woonhuis. De villa in Amsterdamse School-stijl van de kunstverzamelaars Van Buuren bevat de kunstverzameling David en Alice van Buuren en een intact interieur uit de art deco.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen