Huis te koop te Woluwe-Saint-Pierre

€ 1.950.000

5 4 1 508m² 2

Algemene info

In het hartje van de residentiële wijk van Sint-Pieters-Woluwe, in een kalme en groene straat, is er deze bouw van een villa met een oppervlakte van 508m². Dit prachtige verblijf biedt : op het gelijkvloers een ruime woonkamer met veel lichtinval met tv-salon en eetkamer, een grote super ingerichte keuken met ontbijthoek uitgevend op een mooi terras verlengd met een privétuin. Op de verdieping heeft u een ouderlijke suite met kleedvertrek en badkamer, 3 kamers met 1 badkamer en 1 douchekamer en een terras. De zolders zijn ingericht als ontvangstkamer met badkamer en een polyvalente ruimte van 38m². In de ondergrond beschikt u over 4 kelders, een wijnkelder en een wasplaats. Dubbele parkeerplaats. Alle comfort voor een aangenaam gezinsleven... Verkoop onder btw-stelsel.

Bebouwing

Ref: 2080399
Type huis
Grondoppervlakte 1009 m²
Woonoppervlakte 508 m²
Oppervlakte Tuin 750 m²
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 4
Aantal douches 1
Aantal garages 2
Parkeerplaatsen (buiten) 1
Verwarming gas
EPC waarde 0
0
EPC certificaatnummer -
CO2 -

MILLE METRES 26

Sint-Pieters-Woluwe

Sint-Pieters-Woluwe (Frans: Woluwe-Saint-Pierre) is een plaats en gemeente in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De gemeente telt bijna 40.000 inwoners.

Het is een residentiële en eerder rijke gemeente. Langs de weelderige Tervurenlaan zijn er verschillende parken en riante villawijken. De wijk Stokkel is iets volkser. In het oosten gaat Sint-Pieters-Woluwe min of meer naadloos over in de Vlaamse gemeenten Kraainem en Wezembeek-Oppem. Het ligt tussen Sint-Lambrechts-Woluwe en Oudergem. Rond het bekende Montgomeryplein, waar veel ambassades gevestigd zijn, is er ook een grens met Etterbeek. Het Stocletpaleis uit 1911 van architect Josef Hoffmann werd op 27 juni 2009 toegevoegd aan de lijst van het Werelderfgoed.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen