Huis te koop te Ixelles

€ 1.250.000

3 2 320m² 1

Algemene info

Guido van Arezzo wijk, Art Déco woning gebouwd in 1930 op een terrein van 1 are 94. Ze geniet van een elegant interieur waarin de originele elementen behouden bleven. Hal, vestiaire, toilet, bureau, toegang tuin en garage. Zeer mooie ontvangstruimten met parketvloer, open haard, aparte eetkamer, ingerichte keuken, drie slaapkamers, kleedvertrek, 2 badkamers. Kelders, garage en parkeerplaats buiten. Eigendom verkocht in vennootschap.

Bebouwing

Ref: 1971664
Type huis
Grondoppervlakte 194 m²
Woonoppervlakte 280 m²
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2
Aantal garages 1
Verwarming stookolie cv
EPC waarde 0
0
EPC certificaatnummer -
CO2 -

Elsene

Elsene (in het Frans: Ixelles) is een van de 19 tweetalige gemeentes die samen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vormen. De gemeente telt anno 2011 ruim 82.000 inwoners.

Elsene is een van de 6 Brusselse gemeentes die niet grenzen aan een Vlaamse gemeente. De gemeente werd door de aanhechting van grondgebied door een andere gemeente - met name door de stad Brussel in 1864 bij de aanleg van de Louizalaan in twee helften gedeeld. Op het grondgebied van de gemeente liggen de hoofdcampus van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) ('Campus Etterbeek') en de Campus de la Plaine van de Université Libre de Bruxelles (ULB). De Elsense wijken zijn erg verscheiden. Tot de meest opmerkelijke behoren de volgende: Naamsepoort, Matonge, Quartier Latin, etc.

Interesse in het pand

Contacteer een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies

Vernieuwen