Overslaan en naar de inhoud gaan

Registreer en ontvang ons vastgoed in avant-première

Ik registreer
Back to top

Twee kantoren
één team!

Victoire is een luxe-vastgoedbedrijf met kantoren in Ukkel en Woluwe. Ons team van erkende vastgoedmakelaars, advocaten, adverteerders, belastingspecialisten en andere specialisten biedt een compleet dienstenpakket aan. Ons missie? Voldoen aan de wensen en verwachtingen van ons Belgisch en internationaal cliënteel.

Victoire is meer dan een tussenpersoon, wij zijn uw gespecialiseerde partner bij elke stap die u zet, zodat u rustig uw vastgoeduitdagingen kunt aangaan: verkoop, verhuur, zoeken naar onroerend goed, advies, expertise ... Ontdek ons team van professionals die altijd voor u klaarstaat.

Onze diensten

for sale
Verkoop
leasing
Verhuur
expertise
Expertise & advies
Recherche de niens
Zoeken naar vastgoed
Family

Waarom wij?

Omdat ieders verhaal anders is. Onze passie is de mens. En uw tevredenheid ons doel.

Met onze klanten en medewerkers willen wij een lange termijn relatie opbouwen gebaseerd op betrouwbaarheid, eerlijkheid en professionaliteit. Victoire staat al sinds 1993 tot uw dienst, sommige klanten kopen, huren en verkopen hun vastgoed al meer dan 26 jaar bij ons. Wij denken graag dat onze waarden hier iets mee te maken hebben - we geven prioriteit aan een gepersonaliseerde ondersteuning voor elke klant en zijn vastgoedproject. Ons dynamisch team luistert aandachtig en geeft kwaliteitsvol advies. Victoire biedt u een grote waaier aan met alle mogelijke onroerende goeden en diensten. Wij zijn er voor u, in alle vertrouwen en in alle discretie, wanneer het u past.

Persoonlijke begeleiding
Luisteren
Efficiëntie
Tevredenheid

Een team van experten luistert naar u

Ons team van 34 hooggekwalificeerde specialisten - gecertificeerd en meertalig - staat tot uw dienst en luistert naar uw wensen. Alle succesvolle samenwerkingen beginnen met een eenvoudige ontmoeting om uw projecten te bespreken.

TEAM