Nieuwbouw in Brussel en omgeving

Victorie is één van de grotere makelaarskantoren actief in nieuwbouw in het Brusselse. Zij zijn actief in nieuwbouwprojecten in Brussel, en omstreken (Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters Woluwe, Oudergem, Ukkel, Elsene, Etterbeek, ...)

U kan hier een volledig overzicht vinden van alle nieuwbouwprojecten

Nieuwbouw in Brussel

In deze lijst vindt u een overzicht van elk project met beschikbaarheid, prijzen, lastenboeken, foto's, en alle andere informatie om een goed idee te krijgen van de beschikbare nieuwbouwprojecten.

Indien u op zoek bent naar nieuwbouw-appartementen dan kan u hier alvast een goed overzicht vinden welke appartementen nog te koop zijn en welke reeds verkocht zijn. Dankzij hun lange ervaring en groot aanbod is Victoire uw ideale partner indien u op zoek bent naar het ideale nieuwbouw-appartement.


Investeren in nieuwbouw - Brussel

Dankzij de constante vorming, ervaring en professionalisme onderscheidt Victorie zich van de andere makelaars, en volgt nieuwbouw-projecten op als geen ander.

Victoire-Renting kan een mooie toegevoegde waarde geven aan uw investering in nieuwbouw. Victoire renting is gespecialiseerd in de verhuur aan buitenlandse medewerkers van multinationals in Brussel, de Nato, en ambassades, ..... Hierdoor hebt u betrouwbare huurders en kan u dankzij de gunstige huurprijzen een goed redement halen op uw investering. Victoire-Renting geeft een volledige service om tegemoet te komen aan de vragen van huurders en eigenaars, selectie van de panden, bezoeken, onderhandelingen en aanpassen van de huurcontracten.

Victoire - De referentie voor nieuwbouw in Brussel en omgeving


Immo Brussel - Huizen-Appartementen - Nieuwbouw
Immobilier Bruxelles - Maisons-appartements - Constructions Neuves
Real Estate Brussels - Houses - Apartments